Levered

Official Blogs| Recognized Contibutor XDA Developers

MH370 : Konspirasi vs Kontroversi

Image

Pada 8 Mac 2014, seluruh rakyat Malaysia khasnya dan seluruh dunia terkejut dengan berita kehilangan kapal terbang Malaysia Airlines MH370 yang dalam perjalanan dari KLIA ke Beijing,China yang disyaki hilang daripada radar pada jam 1.30 pagi Sabtu. Kapal terbang ini membawa sebanyak 239 penumpang termasuk anak kapal. Pada hari ini, masih tiada maklumat yang terperinci daripada kerajaan Malaysia mengenai kehilangan kapal terbang tersebut.

Pada pandangan saya, kehilangan kapal terbang ini bersangkutan dengan agenda Illuminati iaitu “New World Order (NWO)”. Mari kita berfikir sejenak, sejak kehilangan kapal terbang tersebut, Kerajaan Amerika Syarikat tidak putus memberi pakar-pakar mereka kepada kerajaan Malaysia. Tidak pelikkah , pada hari ini mereka mengatakan kapal terbang tersebut berada di lautan hindi?. Dan kenapa saya ingin mengatakan ia termasuk dalam perancangan mereka?.

Image

Mari kita lihat sedutan filem Transformer 2, perhati dalam gambar diatas. Menunjukkan logo Malaysia Airlines pada bahagian sebelah kiri. Berdasarkan laman sesawang [lightoftruth.tumblr.com], filem Transformer 2 disyaki mempunyai agenda illuminati.

Filem Transformer merupakan kerja keras mereka untuk menjual kepada orang ramai idea-idea New World Order sekular. Pengendalian berhati-hati filem untuk menyampaikan norma semasa kehidupan asing di planet-planet lain, yang dikenali sebagai saudara-saudara kita dan takdir berjalin kami. Organisma robotik yang mempunyai ikatan yang kuat untuk kewujudan Planet bumi dan ia makhluk hidup.

Sistem Hollywood telah memohon ia set tertua helah dari itu beg, watak-watak stereotaip dalam kisah klasik yang baik berbanding Evil. Prinsip ini yang seperti semua francais utama, Evil telah dikalahkan tetapi akan kembali untuk menghadapi baik lagi pada masa hadapan. Idea bahawa protagonis utama, untuk bertarung menentang kejahatan di saat-saat akhir ia, tidak memerlukan bantuan dari Allah yang benar tetapi kehidupan asing. Pada permukaan, filem itu mungkin kelihatan seperti hiburan yang baik yang menetapkan nilai-nilai moral yang baik, kisah persahabatan dan kemenangan kebaikan atas kejahatan. Keupayaan filem untuk memukul banyak burung dengan batu tidak boleh dipandang ringan.

Jadi, kemungkinan penerbangan Malaysia Airlines turut terlibat dalam perancangan mereka ini. Mesti anda tertanya-tanya kenapa saya ingin berkait filem ini dengan agenda illuminati. Mari kita lihat, kad-kad permainan illuminati iaitu Yacatisma.

Image

Seterusnya, ada juga yang mengatakan lagu daripada Pitbull ft Shakira yang bertajuk Get It Started mempunyai kaitan dengan kejadian kehilangan MH370 ini. Mari kita baca lirik lagu tersebut.

Big news, Pitbull, Tom Cruise, Mumbai
I lit up their December nights like the fourth of july, Vanilla Sky
Thrilla in manila, knocking them out like pacquiao
No Ali, No Frazier
But for now it’s off to Malaysia
Two Passports, Three Cities
Two Countries, One Day
Now that’s worldwide
If you think it’s a game, let’s play
Dale

Tahukah anda, Pitbull juga seorang artis musik dibawah laungan illuminati. Bersumberkan laman sesawang [church-of-illumination.com]. Ada kemungkinan perancangan mereka sudah lama dirancang keatas kejadian ini. Bermula perancangan awal mereka melalui filem Transformer 2 (2009) dan kemudian lagu daripada Pitbull ini (2012). Malu bagi saya seorang muslim dan beragama islam masih mempertahankan lagu ini tidak mempunyai kaitan dengan kejadian kehilangan MH370 ini. Ini buktinya artis-artis dibawah laungan Church of Illumination

Image

But for now it’s off to Malaysia
Two Passports, Three Cities
Two Countries, One Day
Now that’s worldwide
If you think it’s a game, let’s play
Dale

Kembali pada lirik tersebut, kenapakah pitbull mengambil nama Malaysia dimasukkan ke dalam tersebut? dan apa kaitannya 2 passport, 3 bandar, dua negara dalam satu hari?

Adakah 2 passport tersebut adalah pemilik 2 warga Iran yang dikritik kemungkinan palsu?

Mungkinkah 3 bandar tersebut adalah Kuala Lumpur, Ho Chin Minh dan Beijing?

Dan dua negara mungkin Malaysia dan China?

Mari kita ingat kembali, press conference yang dilakukan oleh Kerajaan Malaysia dan MAS. Jawapan yang disoal teramat-amat mengelirukan seperti tiada kata putus yang sebetulnya. Adakah kerajaan ingin menyembunyikan sesuatu daripada pihak umum?

Kesimpulannya, saya tidak akan memberi jawapan kepada anda, tetapi anda sendiri perlu mencari jawapannya. Fikir-fikirkanlah.

Teruskan berdoa semoga kapal terbang MH370 ditemui secepat yang mungkin disamping memasukkan doa anda supaya kehancuran perancangan yahudi ini.

Tetapi disebaliknya, parti-parti politik rancak dengan fitnah sana-sini dengan tanpa bukti mengenai kejadian MH370. Ingat kita di ambang fitnah dajjal. Kenapa masalah ini masih berlaku? sepatutnya umat islam bersatu padu untuk meneruskan doa dan perbanyakkan muhasabah diri.

Kejadian selepas MH370

1. Letupan bangunan harlem, Amerika Syarikat

harlem-explosion-01

2. Pope Perancis kekal di Vatican setahun

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s

Informasi

This entry was posted on Mac 14, 2014 by in Uncategorized.

Navigasi

%d bloggers like this: